Life Boost
Evidensbaseret og kvalitetssikret stressbehandling - SOM VIRKER!
Hvordan foregår et stressforløb
Stressforløb er en række sessioner imellem dig og mig. Hvor vi undersøger årsagen til din stress og finder ud af hvordan kommer du kan komme ud af den igen, og tilbage til en hverdag, hvor du fungere godt både privat og arbejdsmæssigt.
Jeg anbefaler mindst 5 samtaler
Stress er som regel lang tid om at bygge sig op, og det tager
Ofte også lang tid før det slipper igen. Ved den første samtale, skaber vi et overblik over din situation og finder frem til, hvilken form for stresshjælp, du har brug for.
Ved de efterfølgende samtaler, går vi ned i mere specifikke områder, som du har brug for at tale om i forhold til din stress. I samtalerne taler vi om stress symptomer, og hvilke situationer du oplever dem i, men vi går også tilbage og kigger på overblikket i dit liv. Vi undersøger, hvilke belastninger du har været udsat for, eksempelvis på din arbejdsplads og måske skal vi kigge andre veje, hvis årsagen til din stress rækker tilbage til noget andet i dit liv.
Håndtér situationer, der gør dig stresset.
Samtalernes indhold, afhænger af dine konkrete udfordringer. Måske kan der ligge noget, som gør at du er sensitiv, eller mere modtagelig end andre, og det er netop det, vi undersøger i stressbehandlingen, så du fremover ved, hvordan du skal håndtere situationer, der kan være med til at gøre dig stresset.
Book en gratis indledende samtale
Du er altid velkommen til at booke en gratis., indledende samtale på 25 min, hvor du beskriver dine udfordringer og det du ønsker min hjælp til. Tag det første skridt på vejen til en bedre hverdag.
Hvad får du i et stressterapiforløb?
Gennem en række samtaler får du:
Under den første samtale udarbejder vi det, jeg kalder dit “stresslandskab”.
Jeg spørger ind til en lang række symptomer, både fysiske, mentale og adfærdsmæssige. Jeg skaber mig et samlet overblik over din situation og finder på den måde ud af dit stressniveau, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.
Hvad er stress egentlig?
Fordelene ved dette forløb er, at du lærer dig selv og dine grænser bedre at kende.
Vi bliver alle udsat for stress både i vores professionelle- og i vores personlige liv. Ca. 430.000 dansker har symptomer på alvorlig stress hver dag og ca. 35.000 er sygemeldte med stress.
Stress er en helt naturlig reaktion på begivenheder i tilværelsen, som opleves, når ydre eller indre krav overstiger ens ressourcer. Stress opleves både fysisk og psykisk. Stress sker ubevidst og hjælper os til enten at kæmpe eller flygte i en farlig situation ved at udløse stresshormoner.
Det er en biologisk mekanisme der mobiliserer vores ressourcer så vi kan agere hurtigt. Kortisol og
adrenalin stiger. Fedt og sukker indholdet i blodet forøges, pulsen og blodtrykket stiger, åndedrættet bliver mere intenst, musklerne spændes, immunsystemet styrkes og hjernen skifter til den automatiske del mens adgang til intellektet reduceres.
På den korte bane er stress positivt da det hjælper os med at løbe stærkt eller at præstere i en given situation. Men når stress er langvarig og kroppen ikke når at restituere efter den er blevet stresset, bliver vores krop og hjerne overbelastet, og vi mærker fysiske, psysiske og adfærdsmæssige symptomer:
Stress Symptomer
Fysiske
symptomer på stress
Psykiske
symptomer på stress
Adfærdsmæssige symptomer på stress
Adfærdsmæssige
symptomer på stress
Advarselsignaler bliver kun værre, og konsekvenserne mere alvorlige og langvarige, hvis de ignoreres.
Vedvarende, langvarig stress er en risikofaktor for at udvikle helbredstruende problemer såsom:
DIT UDBYTTE ER...